PSM logo
İstanbul|
19°
Anasayfa
Gündem

Devlet Bahçeli'nden Özgür Özel'e sert uyarı!

MHP lideri Devlet Bahçeli'den CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sert bir uyarı geldi. MHP'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Bahçeli'nin Özel'e "Yargıya saygı duy, partinde otur" dediği kaydedildi.

İlgili Etiketler

Devlet Bahçeli'nden Özgür Özel'e sert uyarı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik bir uyarıda bulundu. MHP’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Bahçeli'nin Özel'e "Yargıya saygı duy, partinde otur" dediği ifade edildi.


https://x.com/MHP_Bilgi/status/1903065660835471522


Özgür Özel Saraçhane'ye çağırmıştı


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saraçhane'de dayanışma ziyaretinde bulunan DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ile ortak açıklama yapmıştı. Özel, "Sokaklar meydanlar bizimdir. Bu akşam da saat 20.30'da Saraçhane'de olacağız. Evet, buradan çağrı yapıyorum: Her yeri tutsalar da evinizin önüne çıkın" dedi.


Özel 'Barikatları yıkın geçin' demişti


Özel konuşmasında, "Sokağa mı çağırıyorsun. Evet sokağa çağırıyorum. Ama sokağa şiddet için, kavga için çağırmıyorum. Hep söylüyorum. Kanunsuz emirler veriliyor. Önümüze kanunsuz barikatlar kuruluyor. Bu barikatlara teslim olmayacağız. O yüzden çağrım bu kanunsuz emirle konulan barikatları polisimizi gözeterek ona zarar vermeyerek, yıkın geçin, sokaklara akın, sokaklara taşın. Her yeri tutsalar da evinizin önüne çıkın" demişti. 



Özel'in bu çağrısının ardından Bahçeli'nin açıklama yapması dikkat çekti. 

İlgili Etiketler

Yorumlar

0 yorum

Yorum bırak

Yorumunuzu bizimle paylaşın.

Yorumlar yayına alınmadan önce kontrol edilir.

Henüz yorum yok.